Jerry’s Pizza și-a extins lanțul de magazine din România și a investit peste 140.000 de euro într-o nouă unitate, ajungând la 22 de unități active la nivel național.

Noul magazin este situat în Bragadiru, în cadrul La Strada Concept Mall (Strada Cristalului). Noua unitate, care are o echipă de 15 persoane, pune la dispoziția clienților 20 de locuri în interior și o terasă cu 15 locuri.

„După mai bine de 22 de ani de activitate, ne-am păstrat misiunea de a prepara și a livra cele mai bune produse, în cele mai bune condiții”, a declarat Jerry Dauteuil (foto mai jos), General Manager Jerry’s Pizza.

Deschiderea noii unități din Bragadiru a coincis cu  prezența lanțului Jerry’s Pizza în opt orașe din România, prin intermediul a 22 de magazine.

În acest moment, echipa Jerry’s Pizza numără peste 600 de angajati.

Despre Jerry’s Pizza

Jerry’s Pizza este un concept american apărut în România în urmă cu 23 de ani. În prezent, Jerry’s Pizza deține 22 de magazine, iar zona de livrare acoperă integral orașele Bucureşti, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Constanţa, Balotești, Bragadiru, Popești-Leordeni şi parţial zonele limitrofe acestora.