Doncafe Fresh, cafeaua personalizata pentru fiecare client

Compania Strauss anunta lansarea Doncafe Fresh, cafeaua  ce poate fi personalizata dupa gustul fiecarui consumator. Aceasat oate fi incercata in Manufaktura by Doncafe sau cumparata  in ambalaje de 250 gr.

Doncafe Fresh  este o cafea High-end. Originile sale vin din Fraijanes Guatemala, Gitura Kenya, Sidamo Ethiopia si Tarrazu Costa Rica, conferind cafelei note florale, de citrice, migdale, ciocolata sau caramel.
In 4 zile de la prajire, aromele volatile se amesteca pentru a-i conferi cafelei cel mai bogat gust. Dupa aceea, varful de arome poate fi savurat doar in urmatoarele doua saptamani.

Doncafe Fresh  este proaspat prajita in instalatiile fabricii Strauss din Bucuresti si poate fi incercata in Manufaktura by Doncafe intre 4 si 18 zile de la prajire, sau cumparat pentru acasa in ambalaje de 250 gr.

Cafeaua este transportata catre Manufaktura in containere din inox, special concepute, care sa protejeze aroma si sa mentina prospetimea. Aici este preparata pentru consum pe loc la aparatele profesionale “Victoria Arduino”, atat Black Eagle, cat si Adonis, de catre barista pasionati si antrenati.

De asemenea clientii isi pot crea propriul pachet de “Doncafe Fresh” , el reprezentand preferinta clientului in functie de originea sau combinatia de origini aleasa si gradul de macinare al boabelor de cafea – care se face in fata cumparatorului. Fiecare pachet este personalizat cu un mesaj imprimat pe eticheta, un numar unic de identificare a pachetului si data la care s-a facut prajirea.
Alegerea pachetului de “Doncafe Fresh” preferat se face prin accesarea unui “touch screen” digital care ghideaza cumparatorul cu usurinta.
Aici, parcurgi pasi care te indruma sa-ti descoperi cafeaua Doncafe Fresh potrivita tie. Intai esti invitat sa iti alegi tipul  de preparare, respectiv macinare (ibric, filtru, espresso, brew), apoi notele de aroma, date de locul din care provin boabele de cafea, si taria sau cat de robust preferi sa fie corpul cafelei. Si, la final, iti poti personaliza pachetul cu un mesaj personal.

Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Retailers.ro © 2017 All Rights Reserved