Billa Romania 76BILLA Romania adauga noi produse romanesti sub marca proprie Bun, din Romania, din categoria – lactate, mezeluri si carne proaspata.

Peste 50 de noi produse din categoriile fructe, legume, carne proaspata, mezeluri si lactate vor fi disponibile din 11 iunie in toate magazinele BILLA din tara.

Daca in 2014 Bun, din Romania! oferea fructe si legume din zone precum Prahova, Buzau sau tara Fagarasului, gama de anul acesta va fi extinsa cu produse din lapte si carne de la producatori din zone cu traditie in tara noastra. Astfel, clientii vor gasi la vitrinele asistate branza de Sibiu, carnati de Plescoi, salam taiat la barda sau carnati tocati din satar.

„Succesul initiativei de anul trecut ne-a incurajat sa continuam dezvoltarea gamei Bun, din Romania! cu si mai multe produse naturale romanesti. Am ales cu grija producatori recunoscuti la nivel local si certificati national, respectiv am ales cele mai gustoase produse preparate din ingrediente proaspete, dupa cele mai bune retete. Ne dorim sa ne marim varietatea produselor pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri si pentru a ne intoarce in copilarie, la gustul de altadata al alimentelor.” a declarat Sorana Georgia, director general al BILLA Romania.

De asemenea, pana spre finalul anului este planificata dezvoltarea sortimentului  Bun, din Romania! cu noi produse din categorii precum: alimente de baza, conserve sau dulciuri.