Napolact introduce gama Napolact BIO ce include lapte, iaurt, sana sau chefir pentru care  14 ferme ecologice furnizeaza lapte.

Napolact BioCele 14 ferme ecologice din Ardeal de la care se face recoltarea laptelui Napolact sunt amplasate in  zone ferite de orice sursa de poluare respectand normele legslatiei in vigoare, astfel incat aerul, apa, solul sa fie nealterate. Certificarile obtinute atesta faptul ca laptele ecologic provine de la animale crescute in conditii naturale, hranite si ele la randul lor cu mancare bio.

“Napolact este un brand care descrie cel mai bine valorile si stilul de viata din Ardeal, iar preocuparea noastra constanta este sa cream produse care raspund nevoilor consumatorului contemporan. Interesul in crestere al romanilor pentru produsele ecologice si preocuparea Napolact pentru inovatie au stat la baza extinderii portofoliului cu o gama de produse bio ”, a declarat Razvan Orbulescu, director de marketing FrieslandCampina.

Gustul bogat al laptelui bio se gaseste in variantele: lapte 1,5%gr si 3,8%gr, iaurt natural 3,8%gr, iaurt de baut 2,8%gr, sana 3,5%gr, kefir 3,5%gr.