Pe 12 februarie, Starbucks inaugureaza o noua cafenea in zona Pipera ce ofera clientilor, pe langa clasicele produse Starbucks, si gama de cafele Reserve, lansata pana acum doar in Londra, Amsterdam si Moscova.

Reserve“Cafeaua Reserve este o editie limitata si se poate gasi exclusiv la Starbucks Reserve Strip Mall, pe strada Iancu Nicolae nr. 67. Ce o face speciala este faptul ca pe pachet clientii vor gasi toate informatiile privind provenienta ei, de la ferma de origine la varietatea de arbore de cafea Arabica si pana la profilul aromatic si de savoare. Gama Reserve poate fi achizitionata si boabe si astfel iubitorii de cafea pot savura bautura preferata oriunde”, a declarat Bogdan Guzga, District Manager Starbucks Romania.

Totodata, noua cafenea este a patra din Europa care beneficiaza de un filtru Clover, fiind primul concept de acest gen din estul continentului. Sistemul Clover utilizeaza o tehnologie inovatoare denumita Vacuum-Press care scoate cel mai bun gust din boabele de cafea, chiar in fata clientului.

Pentru fiecare sezon Reserve va pregati pentru piata doua sortimente de cafele, intr-o cantitate limitata. Pentru aceasta perioada a anului sunt disponibile Nicaragua Cabo Azul si Panama Carmen Estate.