Lidl deschide joi, 11 martie, un nou magazin în orașul Hațeg, care dispune de o stație de încărcare pentru automobilele electrice. Acesta este situat pe Bulevardul Nicolae Titulescu, Nr. 27 şi înlocuiește o unitate situată pe strada Tudor Vladimirescu, Nr.12 care se închide astăzi.

Noul magazin Lidl din Hațeg are o suprafață de vânzare de peste 1.300 mp și dispune de peste 120 de locuri de parcare.

Magazinul are sistem de iluminat LED, cu senzor de prezență, sisteme de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație şi stație de încărcare pentru automobile electrice.

Printre celelalte noi deschideri de magazine ale Lidl se numără şi primul magazin cu acoperis verde din Ploieşti, deschis în 18 februarie.

Despre Lidl

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și operează aproximativ 11.200 de magazine și peste 200 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

Design-ul și structura proceselor standardizate sunt asigurate de către Lidl Stiftung, cu sediul central de la Neckarsulm.

În prezent, Lidl are aproximativ 310.000 de angajați, dintre care peste 8.000 în România, unde retailer-ul german are deschise peste 280 de magazine și 5 centre logistice.

Al cincilea depozit al marelui retailer, în apropierea orașului Roman, în comuna Cordun, a început să fie operaţional din luna mai a anului 2019, fiind cel mai recent depozit construit. Celelalte depozite logistice locale ale marelui retailer sunt la Iernut, Nedelea, Chiajna şi Lugoj.