Uvertura, singurul mall din Botosani, s-a deschis astazi – 29 martie – cu un grad de inchiriere de 91%  si  80 de retaileri de prestigiu din domeniile fashion, divertisment si servicii.

Printre retailerii care au magazine deschise la inaugurare se numara Carrefour, H&M, Go Sport, Lee Cooper, Kenvelo, Eponge, Jolidon, Sabrini, Steilmann, Beauty Mania. In decursul lunii aprile urmeaza deschiderea cinematografului digital Cine Grand, a clubului de bowling si biliard Chicago Club, a locului de joaca Trombi Jungle, a magazinului de jucarii Noriel si a brand-ului de incaltaminte CCC.

Mall-ul va dispune de asemenea de o zona complexa de divertisment ce cuprinde restaurante cu specific: romanesc, grecesc, turcesc, mexican si chinezesc, cafenele, bowling, billiard, casino, sport pub cu mese de tenis si darts si cinematograf multiplex cu 5 sali, cu un total de 450 de locuri.

“Uvertura, primul mall modern din oras si din imprejurimi, rezultatul unei investitii de 27 milioane de euro, reprezinta o promisiune implinita pentru Botosani” a declarat Danut Prisecariu, proprietarul mallului.