Începând din 25 septembrie, Bebe Tei, magazinul pentru copii și părinți, poate fi găsit și în Plaza România.

Magazinul are o suprafață de 1750 de metri pătrați şi oferă produse destinate dezvoltării celor mici, de la jucării, mobilier, cărucioare și până la scaune auto, dar și produse necesare îngrijirii zilnice a copiilor, precum formule de lapte praf și mâncare pentru bebeluși.

Deschiderea Bebe Tei a fost urmată și de inaugurarea Farmaciei Tei pentru a completa oferta de produse pentru părinți și copii.

Plaza România

Plaza România, centru comercial lansat de Grupul Anchor în 2005, a trecut în ultimii doi ani printr-un amplu proces de renovare și modernizare.

În urma renovărilor, centrul comercial beneficiază de o nouă intrare de pe Bulevardul Timișoara, o zonă de food court extinsă şi terase exterioare.

Tot ca urmare a renovărilor, compania a realizat prima conversie a unei zone de retail într-un spațiu de birouri, lansând Plaza România Offices cu Mega Image ca principal chiriaș.

Suprafața de închiriat este acum de de 38.000 de metri pătrați dedicați zonei comerciale și 10.600 de metri pătrați dedicați spațiilor de birouri.