Profi a inaugurat astăzi patru magazine la Cujmir (Mehedinți), Nădlac (Arad), Stâlpeni (Argeș) și municipiul Suceava. Această extindere a rețelei vinde după ce în ultimele două săptămâni Profi a mai deschis magazine și la Iași (Rond vechi), Popești, Cenei, Topolovățu Mare și Amărăștii de Jos.

Trei dintre noile magazine funcționează în format Loco, iar unul în format City. Astfel, magazinul din Cujmir, funcționează în format Loco și este situat în piața localității. Are o suprafață totală de 387 mp, din care sala de vânzări ocupă 255 mp. Unitatea din Nădlac este tot un Loco amplasat pe str. Independenței nr. 47, cu o suprafață totală de 322 mp, sala de vânzări măsurând 195 mp. La rândul său, noul Profi din comuna argeșeană Stâlpeni are același format Loco și o suprafață totală de 324 mp, cu o sală de vânzări de 235 mp.

În format City funcționează noul magazin Profi din Burdujeni – Suceava. Situat pe strada Șoimului nr. 2, el are o suprafață totală de 336 mp, din care sala de vânzări reprezintă 239 mp.

După inaugurarea noilor magazine, rețeaua Profi menține un ritm de expansiune remarcabil și a ajuns să numere 391 de unități în 188 de localități din toate județele țării și bineînțeles, București.

Nu vom încheia textul fără să vă lămurim asupra formatelor magazinelor Profi. Așadar, Loco este un format imaginat de Profi pentru zonele rurale, care vinde o gamă de produse puțin diferită față de cea din magazinele mai mari, de tip City sau Standard. Profi mai are și formatul-test Mini, care în funcție de performanțele înregistrate, se transformă în City sau Loco. În imagine, noul magazin Profi din Nădlac.

PROFI Nadlac