Primul magazin modular Profi de mari dimensiuni a fost inaugurat astazi la Baraolt, judetul Covasna, la doar 30 de zile de la inceperea lucrarilor.

Profi Modular“Am dezvoltat o noua tehnologie care ne permite sa deschidem magazine de top in conditii de maxima calitate si eficienta, in locatii pana acum inaccesibile retailului modern,” a declarat Pawel Musial, director general Profi Rom Food. “Experienta acumulata cu magazinele din Sighisoara si Baraolt ne-a permis sa imbunatatim considerabil tehnologia astfel incat sa marim si mai mult viteza de constructie si totodata sa reducem costul de productie.”

Magazinul din Baraolt a fost ridicat pe Str. Trandafirilor cu o suprafata totala de 548,2 mp si o sala de  vanzari de  396 mp, beneficiind de acelasi sistem constructiv ca si magazinul modular din Sighisoara, ambele unitati reprezentand premiere in retailul modern din Europa de Sud Est.

Maine se va deschide un magazin Profi tot in format standard in Maramures, la Somcuta Mare.

Unitatea care se deschide este un magazin conventional ce va functiona la parterul unei cladiri comerciale, pe Str. Republicii nr.19/A. El va avea o suprafata totala de 505 mp, o sala de vanzari de 310 mp si reprezinta cea de-a sasea unitate Profi din Maramures.

Prin aceste doua inaugurari, reteaua ajunge sa numere 236 magazine in 118 localitati.