De la numai trei luni cand grupul Angst a decis sa iasa de sub franciza Carrefour, grupul specializat in productia de carne procesata a anuntat ca 20 din cele 22 de mahazine operate de retea vor fi preluate de o alta retea de supermarketuri – Mega Image.

Mega Image Gemeni“Aceasta preluare se incadreaza in strategia de dezvoltare Mega Image prin magazine care au o pozitionare foarte buna in zona urbana. Cele douazeci de magazine Angst vor consolida reteaua noastra de magazine. In acelasi timp, preluarea ne va aduce noi oportunitati de vanzari si sinergii de achizitii”, a declarat Xavier Piesvaux, director general al Mega Image Romania.

“Un alt aspect important al acestui proces de preluare este consolidarea colaborarii intre Mega Image si brandul Angst, prin imbinarea traditiei si expertizei intr-o oferta care va raspunde celor mai exigente si noi cerinte ale consumatorilor privind alimentatia sanatoasa”, afirma Sorin Minea, presedintele Angst, citat in comunicatul remis presei.

Potrivit Mega Image, sunt estimate venituri anuale de 21 milioane de euro pentru cele 20 de magazine preluate, care au fiecare suprafete totale intre 90 si 750 metri patrati.