Cu ocazia Paștelui, Lidl România aduce din nou în magazine, gama de produse premium a companiei, intitulată simplu și sugestiv „Deluxe”. Clienții vor putea alege dintr-o varietate de produse sofisticate, la prețuri accesibile. Ciocolată cu fructe deshidratate, homar sau creveți sunt doar câteva dintre delicatesele disponibile care să îi inspire pe aceștia la o masă specială de sărbători.

An de an, în perioada Sărbătorilor de Paște și Crăciun, Lidl își surprinde clienții cu produse sofisticate, la prețuri accesibile. Preparatele din această gamă le oferă clienților ocazia de a se bucura de momentul lor „Deluxe” și de a experimenta mâncăruri festive. Și anul acesta, timp de trei săptămâni, românii se vor putea bucura de produsele care i-au cucerit încă din decembrie 2012.

De exemplu, pentru o masă de Paște altfel, Lidl vine în întâmpinarea clienților săi cu preparate deosebite, precum cartofi gratinați cu broccoli (9.99 lei) sau sparanghel verde (9.99 lei). Mai mult, în catalogul Deluxe clienții vor putea găsi rețete alese, propuse de Chef Florin Dumitrescu. De exemplu, aceștia pot încerca rețeta de rosti de cartofi cu cremă de sparanghel și icre de somon.

Lista specialităților din gama „Deluxe” disponibile în magazinele Lidl din toată țara continuă cu homar întreg (39.99 lei), o delicatesă fiartă în apă cu sare, apoi congelată în bloc de gheață pentru a-și păstra savoarea. Și creveții (24.99 lei) vor surprinde prin gustul lor delicat. Gata preparați, aceștia sunt delicioși alături de sosul de chili dulce, inclus în pachet.

Pentru un moment de răsfăț dulce, clienții pot opta pentru ciocolata „Deluxe” (8.99 lei), amăruie sau cu lapte, în combinații surprinzătoare, cu fructe deshidratate, nuci pecan, cireșe amare sau mure. Cei nerăbdători să se bucure de un desert rafinat vor găsi în gama „Deluxe” tortul cu fructe (36.99 lei), deja feliat, numai bun de savurat.

În plus, în perioada 27 martie – 15 aprilie 2017, clienții Lidl pot câștiga săptămânal surprize de lux, precum o excursie de cinci stele pentru două persoane la Monaco, oferită prin Lidl Tour, câte un scuter Primavera 50 4T sau marele premiu, un Audi TT Coupe. Mai multe detalii și regulamentul concursului sunt disponibile pe pe surprize.lidl.ro/concurs-deluxe.