Mais oui, a început săptămâna franceză în magazinele Lidl, cu delicioase oferte de brânzeturi fine și alte bunătăți. Retailerul își invită clienții să descopere savoarea minunatelor delicatese franțuzești de astăzi, 3 octombrie și până duminică inclusiv. În plus, cu produsele din gama Duc De Coeur se poate câștiga un tur culinar pentru două persoane în Franța!

Francezii sunt renumiți pentru gama foarte variată de brânzeturi și gustul deosebit al acestora. Practic, dacă vrei să îi surprinzi pe cei dragi cu o gustare gourmet, sau să te bucuri de un răsfăț culinar, un platou cu brânzeturi, e musai să faci un drum până la Lidl în această săptămână. Uite de ce.

În gama Duc De Coeur de la Lidl vei găsi brânza Brie (17.99 lei), ce are o textură moale, din lapte de vacă, și se consumă ca atare, alături de diferite soiuri de nuci sau fructe. Aceasta provine din regiunea Seine-et-Marne, aflată în Nordul Franței, ce poartă și denumirea istorică de Brie.

Adaugă pe platou și brânza Munster AOC (7.99 lei), produsă încă din secolul XIV în Nord-Estul Franței. Preparată din lapte nepasteurizat de vacă, aceasta este cremoasă și aromată, fiind una dintre piesele de rezistență a fiecărei mese din regiunea Alsacia. În Săptămâna Franceză vei găsi și brânză de capră (11.99 lei), brânză moale (11.99 lei) și specialități de brânză proaspătă (7.99 lei).

În plus, te vei putea delecta cu brânza cu mucegai albastru (8.99 lei), un preparat cu o aromă puternică, dar și cu Tomme de Savoie (14.99 lei), o brânză preparată din lapte de vacă degresat, cu o crustă groasă. Aceasta te va surprinde cu aroma ușoară de fructe și cu textura sa moale.

 

tomme-de-savoie

Continuă călătoria în lumea rafinamentului culinar franțuzesc și alege produsele din gama Duc De Coeur de la Lidl, cu care poți pregăti o masă plină de savoare. Încearcă buletele de cartofi (6.99 lei), fasolea verde (7.49 lei), tarta Quiche Lorraine (9.99 lei) sau optează pentru delicioasele produse de patiserie specific franțuzești. Mini melcișorii (7.99 lei), brioșele Chinois (11.99 lei) și celebrele macarons (14.99 lei) sunt doar câteva dintre deliciile fine care te așteaptă din 3 octombrie la Lidl!

quiche-lorraine

 

Câștigă un tur savuros în Franța

Cumpără de minimum 50 de lei și cel puțin un produs Duc De Coeur, înscrie codul unic de pe bonul fiscal pe surprize.lidl.ro și poți câștiga un tur culinar pentru 2 persoane, în Franța, oferit prin Lidl Tour. Te așteaptă 4 nopți într-un hotel de 3 stele aflat în orașul Strasbourg, din regiunea Alsacia. Mai multe detalii și regulamentul complet sunt disponibile pe surprize.lidl.ro.

Și nu uitați! Brănzeturile se servesc la temperatura camerei, bien sûr!