Mega Image trece de pragul de 500 de magazine

Mega Image a anunțat primele deschideri de magazine din luna noiembrie, în urma cărora rețeaua de magazine controlată de grupul belgian Delhaize a trecut de 500 de magazine pe piața românească.

Cele trei magazine au fost inaugurate în București și în județul Ilfov, ducând numărul total al unităților comerciale operaționale la 502.

În Ilfov, magazine noi sunt un Shop&Go în Popești Leordeni, pe strada Solstițiului nr. 2A și Shop&Go în Bragadiru, pe strada Smaraldului nr. 1. Noul magazin din Capitală este un Mega Image pe bulevardul Decebal nr. 6.

Deschidere Mega Image

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 502 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (223), Shop&Go (277), Gusturi Româneşti (2). Mega Image îşi propune să ofere consumatorilor, în fiecare zi, servicii de calitate şi o gamă de produse hrănitoare, sănătoase şi sigure, la preţuri accesibile. Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Retailers.ro © 2021 All Rights Reserved