Wellness Solutions, importatorul oficial KETTLER in Romania a inaugurat  in pe Calea Mosilor nr. 225, Bucuresti, un showroom  de prezentare si vanzare – JUSTFit powered by KETTLER.

Spatiul de 200 metri patrati aposteste sute de produse, echipamente si accesorii moderne dedicate sportului si activitatilor fizice.

Gama de produse KETTLER include echipamente de fitness pentru antrenamentul zilnic realizat acasa (biciclete eliptice, benzi de alergat, banci multifunctionale, statii de antrenament), biciclete (inclusiv modele de oras si biciclete electrice), mese de tenis (echipamente de calitate si accesorii), jucarii pentru copii pentru un stil de viata activ (jucarii pe roti, articole pentru locurile de joaca), accesorii pentru echilibru, antrenament si forta si echipamente adaptate cerintelor diverselor grupuri-tinta.

Pe langa acest brand, showroom-ul aduna si alte renumite branduri din categoriile fitness si performanta fizica: SKLZ, Everlast, Optimum Nutrition, Pro Nutrition, BSN, Power Bar si Polar. Un plus de diversitate este adus si de brand-ul premium BODY ACTION, una dintre cele mai puternice marci de haine sport prezent in SUA, Emiratele Arabe Unite, Finlanda, Grecia si Suedia.