Samsung Electronics Romania inaugureaza pe 11 aprilie in AFI Palace Ploiesti, cel mai nou brand shop Samsung. Acesta este al treilea brand shop Samsung din Romania, dupa cele deschise in centrele comerciale AFI Palace Cotroceni si Galeria Carrefour Feeria, ambele in Bucuresti.

„Am creat noul brand shop Samsung din Ploiesti pentru a expune intreaga gama de produse, astfel incat sa le oferim utilizatorilor posibilitatea sa testeze produse noi si functii atractive. (…) Ploiesti este al doilea oras care se bucura de experienta Samsung intr-un spatiu dedicat, iar acest pas a fost unul firesc pentru noi. Ne dorim ca acest magazin sa fie un spatiu de interactiune prin care sa fim mai aproape de utilizatori cu produse si experiente noi, dar si cu toate informatiile de care ei au nevoie pentru a se bucura la maxim de beneficiile produselor noastre”, a declarat Mihaela Stanoiu, Marketing Manager in cadrul Samsung Electronics Romania.

Noul magazin Samsung va pune la dispozitia utilizatorilor, pe langa produsele de top Samsung, si accesorii originale pentru smartphone-uri si tablete.