JYSK, retailerul danez de saltele, mobilier si decoratiuni interioare,va deschide pe 10 aprilie un nou magazin in Bucuresti, in Colosseum Retail Park, pe o suprafata de 1.200 de metri patrati. Cu o oferta diversificata de produse pentru casa si gradina, acesta este cel de-al doilea spatiu din Bucuresti.

“Un oras cum este Bucurestiul avea nevoie de cel putin inca un magazin JYSK. Daca primul nostru magazin, cel din Militari, acoperea vestul orasului,(..) am reusit sa deschidem in Bucuresti al doilea spatiu, dedicat locuitorilor din zona de nord-vest a capitalei. Suntem siguri ca acestia vor aprecia produsele noastre care sper sa ajunga rapid in cat mai multe case”, a declarat Raul Ardelean, District Manager al JYSK Romania.

Primii 500 de clienti primesc perne Billerbeck gratis. Cei care vor fi prezenti in ziua deschiderii, vor putea achizitiona saltele cu reduceri de pana la 57%, mobilier de gradina cu reduceri de pana la 60%, perne cu reduceri de pana la 65% si multe alte produse la preturi foarte bune.