După o tentativă de deschidere încă din anul 2009, din perioada inaugurării mall-ului, retailerul german de modă Peek&Cloppenburg deschide cel mai mare spațiu din România la AFI Cotroceni.

Noul chiriaş, ocupant de spaţii mari, şi-a găsit loc în mall-ul de lângă Apaca datorită lucrărilor de extindere a centrului comercial cu 6.500 mp (GLA). Ca urmare a acestor lucrări, AFI Cotroceni va avea o suprafață închiriabilă de aproape 90.000 metri pătrați (GLA).

Retailerul îşi pregăteşte în această perioadă intrarea şi în mall-ul vecin, Plaza România, unde spaţiile sunt în curs de amenajare.

Astfel, Peek&Cloppenburg inaugurează în AFI Cotroceni cel de-al patrulea magazin din Bucureşti, pe o suprafață de 5.200 MP, împărțită pe două niveluri, fiind cel mai mare spațiu din țară al brandului. Precedentul cel mai mare Peek&Cloppenburg din România s-a deschis în Mega Mall în toamna lui 2015 pe o suprafaţă de circa 5.000 mp.

Peek&Cloppenburg reunește zeci de branduri celebre, acoperind toate tipurile de haine pentru bărbaţi, femei și copii. Printre mărcile renumite care pot fi găsite în AFI Cotroceni se numără și Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Michael Kors, Ralph Lauren, Calvin Klein, Guess, Brax și multe altele.

Retailerul a intrat în România în anul 2008 și are acum cinci magazine: 3 în București, în Băneasa Shopping City, Mega Mall și Promenada Mall, și câte unul în Constanța (Maritimo Shopping Center) și în Shopping City Timișoara.

Pe plan extern, retailerul are 60 de locații în Germania şi alte 50 în Austria şi Europa Centrală şi de Est.