Lidl deschide în 10 decembrie încă două magazine: unul în Gheorgheni (Harghita) și altul în Siret (Suceava), primele unități ale retailerului din cele două localități.

Ambele unități dispun de câte o stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Noul magazin Lidl din Siret este situat pe Strada Simion Florea Marian, Nr. 2A, iar cel din Gheorgheni se află pe Bulevardul Frăţiei, Nr. 46.

Magazinul Lidl din Siret are o suprafață de vânzare de peste 1.000 mp și peste 80 de locuri de parcare, iar noua unitate Lidl din Gheorgheni (foto mai sus) dispune de o suprafață de vânzare de peste 1.300 mp și aproximativ 130 de locuri de parcare. În parcările celor două magazine se va afla câte o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

Noile unități Lidl din Siret și Gheorgheni dispun de soluții și tehnologii moderne, precum sistem de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Despre Lidl

Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piața de retail alimentar din Europa. Lidl este prezent în 32 de țări din întreaga lume și în prezent operează aproximativ 11.200 de magazine și peste 200 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial.

Design-ul și structura proceselor standardizate sunt asigurate de către Lidl Stiftung, cu sediul central de la Neckarsulm.

În prezent, Lidl are aproximativ 310.000 de angajați, dintre care peste 8.000 în România, unde retailerul german are deschise peste 280 de magazine și 5 centre logistice.

Al cincilea depozit al marelui retailer, în apropierea orașului Roman, în comuna Cordun, a început să fie operaţional din luna mai a anului trecut, fiind cel mai recent depozit construit. Celelalte depozite logistice locale ale marelui retailer sunt la Iernut, Nedelea, Chiajna şi Lugoj.