În prag de Sărbători, Kaufland România deschide un nou magazin în municipiul Roman, județul Neamț, acesta fiind hipermarketul cu numărul 137 al rețelei la nivel național.

Prin această investiție sunt create 80 de noi locuri de muncă.

Noul magazin se află pe strada Mihai Viteazu, nr. 13 și este al doilea din oraș. Acesta are o suprafață totală construită de peste 5.300 de metri pătrați, dintre care peste 2900 de metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare.

“Pentru întreg anul financiar, care se încheie la finele lui februarie 2021, sunt programate 13 magazine noi”, a declarat recent Loredana Samoilă (foto mai jos), PR and Communications Specialist al Kaufland România.

Kaufland Romania a dublat la 300 milioane de euro bugetul de extindere pentru 2020, de la valoarea de 142 milioane de euro de anul trecut. Bugetul de extindere înseamnă, printre altele, achiziție terenuri, construcții, expansiune şi modernizare magazine.

Amintim tot aici că în această toamnă, marele retailer a aniversat 15 ani de prezență în România, după ce în 13 octombrie 2005 a deschis prima sa unitate în Colentina, Bucureşti.

De atunci a ajuns cel mai mare retailer din România şi a 4-a companie activă pe plan local după cifra de afaceri.

“Kaufland România are în prezent, pe plan local, circa 12.500 de angajați cu normă întreagă şi, indirect, susține alte aproximativ 48.000 de locuri de muncă”, a adăugat Loredana Samoilă.

Despre noul magazin

Parcarea are 200 de locuri, ce includ și locuri speciale pentru persoane cu dizabilități, pentru părinți și rasteluri pentru biciclete.

Hipermarketul are 8 case de marcat standard, din care una dedicată persoanelor cu dizabilități și alte 4 case express tip self-service.

Magazinul este dotat în exterior și cu un Grill.

În parcare, clienții au la dispoziție stații e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice.