Carrefour a deschis astăzi, 28 aprilie, un supermarket în Piața Centrală din Craiova. Este cel de-al treilea magazin al grupului francez în Cetatea Băniei și unitatea cu numărul 108 în acest format, la nivel național.

Modelul comercial se axează pe o gamă de aproximativ 5.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naționale. De astăzi, clienții pot găsi în Market Craiova Piața Centrală sortimente numeroase de lactate, brânzeturi, produse de băcănie, de patiserie și panificație, legume-fructe, semipreparate, carne, dar și produse din alte categorii (de uz casnic, textile etc.).Market Craiova Piata Centrala_fructe

Adresa noului supermarket Carrefour din Craiova este Calea București nr. 51 B, iar magazinul este deschis de luni până sâmbătă între orele 7-22, iar duminica între 7-18.

Market Craiova Piata Centrala_harta

Prin deschiderea acestei noi unități, Carrefour România a mai creat 24 de locuri de muncă.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. În România, Grupul Carrefour număra 191 de magazine, dintre care 29 hipermarketuri Carrefour, 108 supermarketuri Market, 43 magazine de proximitate Express, 10 magazine de proximitate Contact și un magazin de comerț online: carrefour-online.ro.