Flanco Retail, marele retailer electro IT, deschide azi, 10 decembrie, un magazin nou în centrul comercial Electroputere Mall din Craiova. Magazinul se regăsește la etajul 1 și ocupă 600 metri pătrați.

Flanco Retail continuă strategia de eficientizare, cu lansarea unui nou magazin de dimensiuni medii într-un alt centru comercial din țară, în Electroputere Mall din Craiova. Acest lucru vine în contextul în care deschiderea magazinului din AFI Cotroceni a fost cea mai de succes deschidere din istoria Flanco, mai ales că a avut loc pe fondul măsurilor de distanțare cerute de contexul actual.

„Numărul mare de clienți care ne-au trecut pragul la deschiderea din AFI Cotroceni ne-a validat strategia pe care o aveam despre reintrarea pe acest segment și luarea unor decizii aparent împotriva tendințelor actuale din piață”, a declarat Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

Flanco are peste 1.500 de angajați şi o rețea de 159 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 116 orașe ale României.

În 2019 a înregistrat vânzări şi profit record pentru întreaga prezență de 25 de ani pe piața locală. Mai precis, Flanco Retail a înregistrat vânzări de 1,21 miliarde de lei în 2019, în creştere cu 13,1% faţă de anul precedent și cu mult peste media de creștere a pieței, care a fost de aproximativ 6,5%, conform studiilor independente.

Profitul net al companiei a crescut cu 87%, de la 21,4 milioane lei în 2018 la 40 milioane lei în 2019.