Flanco deschide în Electroputere Mall din Craiova

Flanco Retail, marele retailer electro IT, deschide azi, 10 decembrie, un magazin nou în centrul comercial Electroputere Mall din Craiova. Magazinul se regăsește la etajul 1 și ocupă 600 metri pătrați.

Flanco Retail continuă strategia de eficientizare, cu lansarea unui nou magazin de dimensiuni medii într-un alt centru comercial din țară, în Electroputere Mall din Craiova. Acest lucru vine în contextul în care deschiderea magazinului din AFI Cotroceni a fost cea mai de succes deschidere din istoria Flanco, mai ales că a avut loc pe fondul măsurilor de distanțare cerute de contexul actual.

„Numărul mare de clienți care ne-au trecut pragul la deschiderea din AFI Cotroceni ne-a validat strategia pe care o aveam despre reintrarea pe acest segment și luarea unor decizii aparent împotriva tendințelor actuale din piață”, a declarat Dragoș Sîrbu, CEO Flanco.

Flanco are peste 1.500 de angajați şi o rețea de 159 de magazine, aflate în cele mai importante zone comerciale din 116 orașe ale României.

În 2019 a înregistrat vânzări şi profit record pentru întreaga prezență de 25 de ani pe piața locală. Mai precis, Flanco Retail a înregistrat vânzări de 1,21 miliarde de lei în 2019, în creştere cu 13,1% faţă de anul precedent și cu mult peste media de creștere a pieței, care a fost de aproximativ 6,5%, conform studiilor independente.

Profitul net al companiei a crescut cu 87%, de la 21,4 milioane lei în 2018 la 40 milioane lei în 2019.Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Retailers.ro © 2021 All Rights Reserved