Mall-ul de 70.000 mp promis timisorenilor de catre fondul sud-african NEPI prinde contur. Va avea primul Carrefour din zona de Vest, un patinoar si o sala de cinema dotata cu ploaie si vant.

Noul mall NEPI din Timisoara_1

Fondul sud-african de investitii NEPI (New Europe Property Investments) a demarat in Timisoara lucrarile la mallul regional situat pe strada Sagului. Fundatia noului mall a fost turnata, iar constructia avanseaza cu rapiditate.

Carrefour va deschide in noul mall din Timisoara primul si singurul hypermarket din zona de vest a tarii. Magazinul se va intinde pe o suprafata de 10.000 mp.Nou mall NEPI din Timisoara

Proiectul va cuprinde si zone generoase de entertainment si food court, unde timisorenii vor putea alege dintr-o varietate de posibilitati de distractie si petrecere a timpului liber. In plus, potrivit dezvoltatorului copiilor li se pregateste cel mai mare si complex spatiu de joaca din oras. In interiorul mall-ului va fi dezvoltat un patinoar si un nou centru de fitness.

Unul dintre principalele puncte de atractie al noului mall va fi cinematograful dezvoltat de Cinema City. Multiplex-ul cuprinde in total 14 sali digitale performante, cu o capacitate sporita, dintre care 1 sala dotata cu tehnologia 4Dx.

4Dx ofera o experienta pentru toate cele 5 simturi. Noua sala dedicata acestei tehnologii va include scaune hi-tech mobile si efecte speciale sincronizate cu actiunea de pe ecran, precum vant, ceata, fulgere, baloane de sapun, ploaie si mirosuri, atat pentru filme in format 2D, cat si 3D. Cu o capacitate totala de 2.400 de locuri si o suprafata de 4.000 mp, noul cinematograf Cinema City va deveni cel mai mare multiplex din afara Capitalei.