Centrul comercial Mega Mall cu peste 200 de magazine, un multiplex cu 14 sali, o piscina semi-olimpica si  3.000 de locuri de parcare va fi inaugurat pe 23 aprilie.  La acest moment se diferentiaza de AFI Palace Cotroceni, cel mai vizitat centru din Capitala, cu brandul Peek&Cloppenburg, un sports bar si un centru World Class cu piscina semi-olimpica.

Mega Mall

 

Mega Mall va gazdui peste 200 de magazine, printre care Peek&Cloppenburg, H&M, Zara, Mango, Marks & Spencer, C&A, LC Waikiki, Koton, New Yorker, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, KENVELO, Lee Cooper, Tom Tailor, NEXT, Tommy Hilfiger si Musette.

Mega Mall aduce un sports bar

Bucurestenii vor gasi un multiplex Cinema City cu 14 sali, un centru World Class dotat cu o piscina semi-olimpica si un nou concept de loc de joaca pentru copii.

Zona de entertainment cuprinde si un sports bar, unde vizitatorii vor putea vedea in direct transmisiuni sportive si se vor putea bucura de concerte live, organizate pe o scena speciala. Tot in cadrul sports bar-ului, bucurestenii se vor recrea in zonele de bowling pentru adulti si pentru copii si vor putea lua masa in spatiul de dining si de lounge, ce ofera meniuri cu specific american. Mega Mall cuprinde si un casino, deschis 24 de ore din 24.

10.000 mp pentru zona de fast-food, cafenele si restaurante

Zona de food court va ocupa un spatiu de aproximativ 10.000 metri patrati si va gazdui restaurante si fast food-uri variate cu specific international precum Pizza Hut, KFC, Osho Steak, Wu-Xing, Salad Box si Subway. Zona de cafenele include Paul, Brioche Doree si Manufaktura by Doncafe. De pe terasa, vizitatorii vor putea admira cladiri emblematice ale Bucurestiului precum Arena Nationala, Palatul Parlamentului sau Hotel Intercontinental.

Clientii Mega Mall vor avea la dispozitie un total de 3.000 de locuri de parcare, 1.000 dintre acestea aflandu-se pe acoperisul complexului, ce poate fi direct accesat din strada pe o rampa rapida.