Noua gama Advance de electrocasnice incorporabile lansata de Indesit cuprinde doua tipuri de cuptoare cu 8 functii de gatire.

IndesitCuptoarele Indesit Advance (Cuptorul Multichef 8 si cuptorul cu sistem de butoane ergonomice ”push push”) au display electronic si cate 8 programe de gatire:

– traditional (ideala pentru felurile de mancare traditionale, in care caldura este dispersata in mod uniform);
– grill (pentru o gatire rapida a pestelui, a altor tipuri de carne sau a sanvisurilor toast);
– Speedy Barbecue (pentru preparea unor cantitati mai mari de legume, peste sau alte tipuri de carne); – Keep Warm ( pentru reincalzirea si pentru pastrarea aromei proaspete a felurilor de mancare);
– Multi-level (pentru prepararea simultana a alimentelor pe 3 nivele diferite);
– Gratin (combina viteza de gatire a gratarului cu delicatetea ventilarii aerului);
– Easy Cook (ideala pentru gatirea rapida a preparatelor congelate fara a fi necesara o incalzire prealabila a cuptorului);
-Pizza (perfecta pentru prepararea pizzei datorita distributiei optime a caldurii).

Mai mult, ceasul digital cu functia Auto Stop permite oprirea flacarei la finalul procesului de gatire a mancarii. In acest mod, este posibila atat selectarea programului de gatit, a timpului ideal de preparare, dar si oprirea automata la finalul ciclului de gatire.

In plus, cuptoarele Multichef 8 sunt dotate si cu un sistem automat de curatare. Astfel, temperatura cuptorului ajunge automat 500°C si elimina rapid resturile de mancare.