Brandul de electrocasnice Indesit a lansat gama de masini de spalat cu uscator, Innex, pentru spalarea si uscarea rufelor intr-o singura miscare.

“In premiera, spalarea si uscarea rufelor devine o operatiune simpla si usor de realizat de catre oricine, printr-o singura apasare de buton, care dureaza doar 2 secunde.”, a declarat Rodica Stere, director de marketing la Indesit Company Romania.

Pe langa butonul Push&Wash + Dry, Innex beneficiaza si de un panou de comanda usor de inteles, cicluri speciale precum Airfresh (ciclu de 30 minute ce reimprospateaza hainele fara a le spala, eliminand mirosurile neplacute) si Express Wash&Dry (ciclu de spalare si uscare a hainelor in  45 de minute, lasandu-le pregatite pentru a fi calcate) si optiuni pentru pete si articole sportive.

Hubloul si manerul au posibilitatea de a fi personalizate in diferite combinatii cromatice: masina alba cu hublou negru, alb sau argintiu, masina de culoare alba cu hublou negru si maner cromat sau masina de culoare alba, cu hublou alb si maner gri.