Noua gama de masini de spalat vase Hotpoint are la baza doua tehnologii Zone Wash  – prin care este posibila alegerea compartimentului de spalare, astfel incat puterea de spalare este optimizata, si Active Oxygen prin care mirosurile neplacute de mancare imprimate in vesela sunt eliminate.

HotpointSpalarea localizata este cu  30% mai eficienta comparativ cu spalarea standard.

Configuratia versatila a masinii Hotpoint poate cuprinde pana la 15 spatii de stocare: farfuriile, tigaile si tacamurile pot fi plasate in diferite moduri pentru a folosi spatiul cat mai eficient. Componentele mobile pot fi si ele configurate astfel incat spatiul sa poata fi folosit eficient. In plus, suportul de tigai permite amplasamentul vertical al recipientelor pentru  optimizarea spatiului.

Masinile de spalat vase Hotpoint sunt dotate si cu sistemul Start2End Light si ciclul self-clean.

Sistemul Start2End Light este pozitionat deasupra usii si asigura semnalizarea vizuala si sonora a  pornirii sau opririi ciclului de spalat.

Ciclul self-clean combinat cu detergent de vase este executat  in 50 de minute si asigura obtinerea unui rezultat eficient. Aceasta functie impiedica dezvoltarea  microorganismelor in interiorul masinii, iar functia de sterilizare de 80 de minute poate igieniza   tacamuri si chiar biberoane.