Philips PerfectCare Aqua Silence  este considerata de producator ca fiind cea mai silentioasa statie de calcat din lume, cu cel mai mare rezervor de apa de 2,5 l ce permite calcarea produselor pentru un timp indelungat, fara sa fie nevoie sa fie reumplut, pastrand in acelasi timp performanta si eficienta in calcarea hainelor.

Statia de calcat Philips inglobeaza alte doua inovatii – OptimalTemp si talpa T-ionic Glide.

OptimalTemp –  tehnologia care pastreaza combinatia perfecta intre temperatura talpii si puterea aburului. Produsul nu este unul complicat, neavand niciun  buton pe statia de calcat. Astfel,  nu va trebui sa faci nicio setare sau reglaj in timpul calcatului hainelor. Hainele pot fi calcate unele dupa altele, indiferent din ce material sunt confectionate, bumbac, matase, in, lana, fara reglaj si fara a fi arse.

Talpa T-ionic Glide este acoperita cu un strat de oxid de titan integrat care ofera o alunecare extrem de usoara pe toate tipurile de materiale. In plus, este cu 30% mai rezistenta la zgarieturi decat talpa SteamGlide disponibila la modelele anterioare. Astfel, talpa ajuta la netezirea celor mai incapatanate incretituri atat in cazul materialelor aspre, cat si a celor fine.

Designul statiei de calcat a fost creat special pentru a nu exista o presiune mare asupra incheieturii mainii si a se reduce efortul calcarii. Noua Philips PerfectCare Aqua Silence vine cu un sistem anticalcar eficient, Easy De-Calc, pentru o performanta indelungata la generarea aburului si extinderea duratei de viata a produsului. Astfel, poti folosi apa de la robinet pentru calcat. LED-ul De-Calc va incepe sa lumineze intermitent atunci cand este nevoie de curatarea depunerilor de calcar.

Noua statie de calcat costa 1336.45 lei si beneficiaza de o garantie extinsa de trei ani.