Incepand cu data de 16 aprilie 2014, de cand serviciul de livrare gratuita a fost oferit de site-ul tocmai.ro, aproape 15.000 de romani au vandut produse in valoare de 1 milion de euro.

„Serviciul de livrare gratuita scade practic pretul de achizitie al unui produs, prin simplul fapt ca tocmai.ro plateste costul transportului pentru acel produs de la vanzator la cumparator. Astfel, pretul  final este mai mic”, a declarat Andreea Trif, Project Manager tocmai.ro.

Principalele categorii de produse vandute pe tocmai.ro si expediate prin intermediul serviciului de livrare gratuita si verificare colet, in ordine alfabetica, sunt: accesorii; calculatoare si accesorii, cosmetice si ingrijire personala; imbracaminte; incaltaminte; jocuri si console; produse pentru mame si copii; piese si accesorii; telefoane si gadgeturi; tv-audio-video-foto.

Serviciul “Livrare gratuita si verificare colet”, pus la dispozitie de tocmai.ro, ofera vanzatorilor posibilitatea de a expedia gratuit, in fiecare luna, pana la cinci produse comercializate pe site. Astfel,  se incurajeaza tranzactiile pe site, eliminand costurile de transport, care pana acum erau achitate de vanzatori sau cumparatori. In plus, acelasi serviciu aduce beneficii si pentru cumparatori, care au la  dispozitie 7 minute pentru verificarea produsului primit, inainte de a achita contravaloarea acestuia.

„Cumparatorii pot deschide coletul si verifica produsele, urmand sa plateasca doar daca totul este in  ordine. Prin acest serviciu ne-am propus sa facilitam tranzactiile pe site si sa facem lucrurile mai simple atat pentru vanzatori, cat si pentru cumparatori”, mai spune Andreea Trif.

Cumparatorul trebuie sa urmareasca pe site anunturile care au eticheta “Livrare gratuita si verificare colet”, pentru a beneficia de acest serviciu.   Transportul este gratuit pentru coletele cu o greutate mai mica sau egala cu 10 kg, in localitatile   standard FAN Courier. Pentru celelalte zone, pretul este calculat in functie de greutatea coletului si destinatie.