Young Man Repairing Air Conditioner Standing On Stepladder

Oferta Altex din luna iunie de instalare gratuită a aparatelor de aer condiționat achiziționate de clienți a generat un număr neașteptat de cereri, fapt care a dus la întârzieri în livrarea acestora şi la imposibilitatea de a menţine termenul promis pentru instalare. Drept urmare, marele retailer electro-IT a decis suplimentarea numărului de parteneri pentru instalarea aparatelor de aer condiționat de la 66, existenți în luna iunie, la 91.

În plus, pentru a menţine un termen de aşteptare cât mai scurt, programul de instalare a fost prelungit, echipele de instalare lucrând atât seara, cât şi în weekend. De asemenea, în cazurile în care nu s-a mai putut livra aparatul solicitat, au fost propuse soluţii alternative pentru a veni în sprijinul clienţilor.

„Oferta din luna iunie privind gratuitatea instalării aparatelor de aer condiţionat achiziţionate în această lună a dus la un volum de cereri peste estimările noastre. Am făcut şi facem în continuare eforturi pentru a onora toate comenzile şi pentru a soluţiona toate cererile“, afirmă Adrian Urdă, Vicepreşedinte Altex România.

După ce în iunie a deschis al treilea magazin din Constanţa, în City Park Mall, reţeaua controlată de omul de afaceri Dan Ostahie a ajuns la 94 de magazine la nivel național.

Altex România are în prezent aproximativ 2.000 de angajați. Compania a înregistrat în 2015 o cifră de afaceri de 433 milioane de euro, mai mare cu peste 30% faţă de 2014.