Veranda Mall

Veranda, centrul comercial dezvoltat în zona Obor de compania Prodplast Imobiliare, a semnat un contract de închiriere cu lanțul de cafenele Starbucks, ajungând astfel la un grad de ocupare de aproape 85%.

Lanțul Starbucks este operat pe plan local de către AmRest Holding, companie poloneză care a preluat cafenelele din România de la grupul elen Marinopoulos în primăvara anului trecut.

AmRest Holding, care este și cel mai mare operator de restaurante din Europa Centrală și de Est, deține, în franciză, mai multe restaurante KFC, Pizza Hut și Burger King.

În România, AmRest Coffee operează 20 de cafenele Starbucks. Compania a înregistrat în 2015 o cifră de afaceri de 55 de milioane de lei, în creștere cu peste 50% față de anul precedent.

”În acest moment, toate spațiile din zona de restaurante sunt închiriate sau suntem în discuții foarte avansate cu chiriașii”, a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltator al centrului comercial Veranda.

“Urmărim mereu să deschidem noi locații, astfel încât să fim cât mai aproape de clienții noștri”, a adăugat Mateusz Sielecki, director regional Starbucks România.

Cafeneaua Starbucks va ocupa un spațiu interior în zona de restaurante de la parterul centrului comercial și va avea și o terasă.

Printre chiriașii din zona de restaurante se mai numără Oro Toro, Pizza Coloseum, Salad Box, K-Grill, Rustic, Toan’s, Spartan și cofetăria Sweet by Marvio.

Veranda va avea o suprafață închiriabilă de aproximativ 30.000 de metri pătrați și va fi inaugurat în ultimul trimestru al acestui an.