Brandul american de fashion Forever 21 și-a anunțat planul de a intra pe piața din România, prin deschiderea primului său magazin în București, în aceasta toamnă. Magazinul va fi amplasat în centrul comercial ParkLake, care își va deschide în curând porțile.

“Piața românească este una dintre cele mai importante destinații de retail pentru noi, iar ParkLake este o locație ideală pentru primul nostru magazin din această țară”, a spus Alexandros Doukas, CEO Teren Management Europe.

magazin Forever 21

Lansarea Forever 21 în România este parte din expansiunea Teren Management Europe, francizat exclusiv al brandului Forever 21 în nouă țări din Europa. Până la sfârșitul anului 2016, compania plănuiește să deschidă magazine în alte cinci țări: Republica Cehă, Polonia, Portugalia, România și Slovacia.

Fondat în Los Angeles în 1984, Forever 21 este unul dintre cei mai mari retaileri de îmbrăcăminte din Statele Unite, cu magazine ce oferă opțiuni de tip fast-fashion, cu scopul de a aduce clienților cele mai recente tendințe de pe catwalk.  Scopul brandului este de a inspira experiența de shopping a tuturor clienților, oferind un mediu captivant de cumpărături cu o ofertă extrem de variată de produse în trend, la o valoare foarte bună.

Magazinul Forever 21 din ParkLake va avea o suprafață de 1.600 de metri pătrați, dispusă pe două etaje.

Forever 21, Inc., cu sediul în Los Angeles, California, este un retailer de haine, încălțăminte și accesorii pentru femei și bărbați. Fondat în 1984, Forever 21 operează peste 750 de magazine, în 47 de țări, din Statele Unite, Canada, China, Franța, Germania, Hong Kong, India, Israel, Japonia, Republica Coreea, America Latină, Mexic, Filipine și Marea Britanie.

Teren Management Europe este francizatul exclusiv al brand-ului Forever 21 și deține responsabilitatea integrală pentru expansiunea brand-ului în: Bulgaria, Republica Cehă, Grecia, Ungaria, Polonia, România, Slovacia și Elveția.

Centrul comercial ParkLake este un proiect dezvoltat în parteneriat de Sonae Sierra şi Caelum Development pe locul fostei baze sportive Spartac din cartierul Titan.