După ce a acoperit Bucureștiul cu rețeaua sa de magazine, Mega Image se extinde pe piața din Cluj-Napoca, unde deschide cel de-al treilea supermarket, parte a planului de expansiune anunțat la începutul anului.

Astfel, noul supermarket Mega Image este amplasat în Str. Eremia Grigorescu, nr.122-124, din Cluj-Napoca. Are o suprafaţă de vânzare de 350 de mp şi 7 locuri de parcare.

Magazinul include o mare varietate de produse, alături de cele marcă proprie, recunoscute prin calitate, precum şi gama de produse ready-meal Mega Apetit.

În noul supermarket Mega Image se va desfăşura şi campania de loializare a clienţilor vivo|Villeroy&Boch, ce a început din 11 septembrie, în toate magazinele Mega Image din Cluj-Napoca. Astfel, la fiecare 20 de lei cheltuiţi pe acelaşi bon clienţii vor primi un punct bonus VIVO, iar completând un talon cu 15 puncte bonus vor putea achiziţiona cuţitele VIVO, cu discount de până la 81%.

De asemenea, Mega Image continuă parteneriatele cu producători locali. Astfel, în sortimentaţia Mega Image se pot găsi produse proaspete, iar producătorul local de carne Moldovan – Carmangeria Sânnicoară şi producătorul de produse de panificație și patiserie „La Casa” vor oferi o gamă specială de produse.

Programul standard de funcționare a noului supermarket Mega Image din Cluj-Napoca va fi de luni până sâmbătă, în intervalul orar 07:00 – 22:00, iar duminica 08:-21:00.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, cu o reţea ce cuprinde în prezent 563 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Românești.

Mega Image face parte din Ahold Delhaize, retailer internaţional ce operează în prezent pe trei continente.