Incepand cu luna februarie 2014, Adrian Nicolaescu a fost numit in functia de director de marketing al Mega Image, o pozitie nou creata in structura companiei care detine cel mai mare lant de supermaketuri din Romania.

„Evolutia Mega Image in ultimii ani a fost intr-o directie pozitiva, care ne-a adus in pozitia de top in randul lanturilor de supermarket din Romania. Numirea lui Adrian Nicolaescu in functia de director de marketing face parte din planurile noastre de a sustine mai departe dezvoltarea Mega Image printr-o abordare strategica a relatiei cu consumatorii. Adrian vine cu o experienta valoroasa care va conta foarte mult in ceea ce va realiza din noua functie,” a declarat Xavier Piesvaux, director general al Mega Image.

Absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Facultatea de Management, Adrian Nicolaescu are o experienta profesionala de peste 15 ani in marketing si comunicare. A ocupat in ultimii sase ani functia de director executiv de marketing in cadrul Caroli Foods Group, liderul pietei de mezeluri din Romania.  De asemenea a lucrat in cadrul companiilor – Devin Bulgaria, Red Bull Romania – Bulgaria – Albania, Unilever – Knorr si Beiersdorf – NIVEA.