Constructia proiectul Timisoara Plaza, care va avea o suprafata comerciala inchiriabila de 38.000 mp, va incepe la sfarsitul acestui an potrivit anuntului dezvoltatorului Plaza Centers remis Bursei  de la Londra. Investitia anuntata in urma cu patru ani pentru mallul din Timisoara fost de 50 de milioane de euro.

“Plaza Centers a continuat studiile de fezabilitate, planificarea si autorizarea  proiectului Timisoara Plaza, care va avea o suprafata comerciala inchiriabila de 38.000 mp (..)  Constructia este programata sa inceapa la sfarsitul acestui an, cu termen de finalizare in 2016”, se arata in raport. Termenul de livrare a fist extins cu un an fata decat era estimat in raportul financiar pe anul 2012.

De asemenea, in raport se arata si ca proiectul de retail si office Cina din Bucuresti va fi finalizat in perioada 2015-2016. Acesta va avea o suprafata inchiriabila de 4.800 mp.
Cel mai cunoscut proiect al dezvoltatorului – Casa Radio/ Dambovita Center Multifunctional Complex- din care statul detine 25% abia a obtinut PUD-ul si PUZ-ul, finalizarea primei face fiind programata pentru 2016/2017.
Casa Radio este un proiect urias cu o suprafata neta construita de 550.000 mp, din care 76.000 mp dedicati unui centru comercial cu o suprafata inchiriabila de 76.000 mp. Totusi, din cauza crizei financiare si a noii economii de piata, Plaza Centers a inceput discutiile preliminare cu autoritatile romane, incercand sa redefineasca o parte din termenii PPP-ului, cum ar fi calendarul de constructie si structura proiectului.