Unul din cele mai vizitate centre comerciale Auchan Titan a fost cumparat de fondul de investitii NEPI (New Europe Property Investments) cu 86 de milioane de euro.

Auchan TitanCu peste 33.000 de vizitatori pe zi, centrul comercial Auchan Titan este una dintre cele mai atractive destinatii de shopping din sud-estul Bucurestiului.

Centrul are o suprafata inchiriabila este de 44.730 mp si are drept chiriasi branduri cunoscute precum  adidas, C&A, CCC, Deichamann, DM, Flanco, H&M, New Yorker si Takko. In plus, centrul comercial detine si un cinematograf cu 7 ecrane, operat de Cine Grand.

Densitatea zonei in care se afla centrul comercial, de peste 370.000 de locuitori, transforma Auchan Titan intr-una dintre cele mai interesante proprietati.

Planul NEPI pentru aceasta investitie este de a moderniza acest centru.

“Ne urmam planurile de crestere si dezvoltare in Europa Centrala si de Est, in care Romania are una dintre cele mai interesante piete de real-estate. Focusul nostru, prin prisma investitiilor pe termen lung si al profitabilitatii, a fost si ramane retail-ul. Astfel, prin achizitia centrului comercial Auchan Titan, ne consolidam pozitia dominanta in Romania” a declarat Alex Morar, CEO NEPI.

Totalul suprafetei inchiriabile de retail in Bucuresti detinute de NEPI ajunge la 184.470 mp.