Distribuitorul de scutece si accesorii pentru copii si adulti din Bucuresti GSL Logistic a cerut inceperea procedurii de insolventa ce vizeaza Carrefour Romania, iar Tribunalul Bucuresti a aprobat-o, potrivit Mediafax. Distribuitorul cu opt angajati sustine ca Carrefour Romania are datorii de 170.000 de euro. 

“Carrefour Romania considera ca aceasta hotarire este netemeinica, intrucat situatia financiara a Carrefour Romania SA este extrem de solida, iar pretinsa creanta a societatii comerciale care a declansat aceasta procedura judiciara a fost deja achitata, cererea sa fiind lipsita de obiect. (..) Informam pe aceasta cale toti partenerii nostri (furnizori, clienti, consumatori) ca activitatea Carrefour Romania SA se desfasoara in conditii normale, societatea urmand a-si respecta toate obligatiile, potrivit contractelor incheiate”, se arata intr-un comunicat transmis de Carrefour Romania.

GSL Logistic a avut in 2012 o cifra de afaceri de 1,7 milioane de lei, in scadere cu 15% fata de anul precedent, si un profit de 12.800 de lei, conform datelor publicate de Ministerul de Finante.

Update: Carrefour Romania va afla pe 15 ianuarie daca Tribunalul Bucuresti aproba cererea grupului francez de a anula sentinta de intrare in insolventa.