Colectia de primavara-vara a brandului autohton Innocence a fost aleasa spre a fi comercializata de Alexandalexa.com – unul dintre cele mai mari magazine on-line din Marea Britanie, tara cu cea mai mare penetrare a comertului on-line din Europa.

“Ne mandrim ca suntem acolo, ca am trecut testele calitatii si stilului buyerilor de la Alexandalexa.com si ca stam in aceeasi casa alaturi de branduri celebre de haine pentru copii ca Dolce&Gabanna, Armani Junior, Simonetta sau Il Gufo”, a declarat Loredana Christopoulos, una dintre fondatoarele brandului Innocence.

“In noua colectie de rochite de ocazii speciale, “Innocence. Just Summer” ne pastram linia noastra de eleganta copilareasca, din materiale prietenoase cu copiii, jucandu-ne in continuare cu culorile si imprimeurile. Lucram mult cu volumul rochiilor pentru ca fetelor le plac rochiile care se invart si danseaza cu ele si cu accesoriile: pentru fiecare rochita exista o brosa dedicata si mai multe bentite care i se potrivesc, iar daca nu exista, sigur o vom crea la cerere”, a adaugat aceasta.