Al doilea magazin din România al retailerului britanic Debenhams s-a deschis astăzi la parterul Plaza România. Una dintre cele mai populare destinații de shopping din București își consolidează astfel poziția pe piață. „Este un moment semnificativ al procesului de renovare și modernizare prin care ne-am propus să reinventăm Plaza România”, a declarat Affan Yildirim, General Manager Anchor Grup, cu ocazia inaugurării.

Debenhams_Plaza Romania

Noul magazin oferă pasionaților de shopping cele mai noi linii vestimentare şi articole de înfrumuseţare pentru întreaga familie. Pune la dispoziţie aproximativ 43.000 de piese vestimentare pentru femei, bărbaţi, copii, articole de lenjerie şi accesorii din colecţii semnate de designeri internaţionali precum Ben de Lisi, Jasper Conran sau John Rocha.

Debenhams_Plaza Romania_1De asemenea, Debenhams reunește circa 100 de branduri de parfumerie, machiaj şi îngrijire a pielii. Produsele de beauty sunt amplasate într-un spaţiu de 190 mp și aparțin unor case consacrate precum: Dior, Lancôme, Givenchy, Bvlgari, Dolce&Gabbana, Estée Lauder, Calvin Klein, Paco Rabanne şi L’Oréal.

Cu ocazia deschiderii, Debenhams Plaza România a pregătit  numeroase surprize: cadouri pentru primii 100 de clienți, ședințe gratuite de machiaj cu produse Lancôme și un concurs tip Treasure Hunt.

Debenhams_Plaza Romania_3