Retailerul danez de mobilă și decorațiuni pentru casă JYSK deschide, la Alexandria, cel de-al 42-lea magazin din România. Cu o suprafață totală de 900 mp, noul magazin JYSK va fi inaugurat joi, 6 aprilie, în Alexandria, pe strada București nr. 166. Unitatea comercială din Alexandria este al treilea magazin de JYSK de la începutul acestui an.

„Deschiderea aceasta face parte din planul nostru de expansiune, în cadrul căruia ne-am propus să ajungem la 100 de magazine JYSK în toată țara până în anul 2020. În zona de sud a țării am deschis deja două magazine în Craiova, urmând ca tot în această lună să inaugurăm și magazinul JYSK Balș”, a declarat Radu Tudor, Marketing Manager JYSK România.

Cu ocazia inaugurării JYSK Alexandria, primii 150 de cumpărători care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață, pernele fiind una dintre categoriile de bază ale brandului JYSK.

Magazinele JYSK au în ofertă o gamă care cuprinde mobilier de interior, mobilier și accesorii de grădină, decorațiuni pentru casă și produse dedicate somnului (saltele, plăpumi, pilote și perne).

”Pentru că a început sezonul cald, ne-am concentrat pe prezentarea mobilierului și a accesoriilor de grădină”, a declarat Alexandru Cristian Roșu, managerul magazinului JYSK Alexandria.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre retaileri importanți de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări, unde operează peste 2.400 de magazine, majoritatea fiind localizate în țări europene.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979, în orașul Aarhus din Danemarca. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 41 magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara.