IMMOFINANZ a primit premiul pentru „Dezvoltarea industrială a anului” în cadrul Galei Premiilor CIJ 2016. Proiectul câștigător a fost LOG.IQ București, cel mai nou parc logistic al companiei, situat în Mogoșoaia, care include o suprafață închiriabilă totală de 140.000 metri pătrați.

Industrial Development of the Year 2

„Suntem încântați și onorați să primim acest premiu, o realizare care ilustrează angajamentul nostru în furnizarea de proprietăți de calitate către chiriașii din toate sectoarele imobiliare – cu atât mai mult cu cât aceasta a fost o competiție foarte strictă, care a luat în considerare numeroase aspecte, de la eficiența operațională până la normele de mediu”, a spus Sorin Vișoianu, Country Manager Office & Logistics pentru România și Bulgaria în cadrul IMMOFINANZ. „Acest premiu vine în încheierea unui 2015 foarte dinamic pentru compania noastră și ne determină și mai mult să urmărim standardele internaționale în tot ceea ce vom realiza în anul ce urmează.”

Lucrările de construcție pentru LOG.IQ București au demarat în luna iulie 2015, iar acesta oferă o suprafață închiriabilă totală de 140.000 metri pătrați. Proiectul dispune de o gamă variată de beneficii grație localizării și infrastructurii. LOG.IQ București este amplasat strategic în imediata apropiere a Capitalei, în Mogoșoaia, având acces direct către oraș și către autostrăzile A1, A2 și A3, prin intermediul Șoselei de Centură. De asemenea, proprietatea este situată în apropierea Aeroportului Internațional „Henri Coandă” și la doar 15 kilometri nord de centrul Bucureștiului. LOG.IQ București are întreaga infrastructură finalizată, inclusiv drumuri interioare și utilități (apă, canalizare, gaze, energie electrică, linii telefonice), precum și cale ferată industrială.

CIJ este o publicație online și print, parte a grupului New Europe, fiind cea mai importantă sursă de informații din domeniul imobiliar. Anul acesta, CIJ a organizat cea de-a opta ediție a Galei CIJ Awards din România, în centrul Bucureștiului, evenimentul fiind cel mai longeviv dedicat premierii proprietăților comerciale din țara noastră. În cadrul ceremoniei au fost înmânate 24 de premii ce recunosc cele mai importante proiecte, tranzacții, companii și lideri din 2015.

IMMOFINANZ este o companie imobiliară comercială care își concentrează activitatea pe segmentele de retail și birouri în opt pieţe principale din Europa: Austria, Germania, Cehia, Slovacia, Ungaria, România, Polonia şi Moscova. Principala activitate a companiei include managementul și dezvoltarea de proprietăți, având peste 440 de proprietăți în portofoliu, în valoare de aproximativ 6,6 miliarde de euro.