In cadrul mall-ului AFI Palace Cotroceni dezvoltatorul a inceput o serie de lucrari care va permite extinderea magazinului Reserved, lansarea a doua noi magazine ale retailerului polonez LPP Fashion  – Mohito si Sinsay, dar si readucerea cafenelei Starbucks.

AFI Palace Cotroceni1O mare parte a lucrarilor de reamenajare va avea loc in zona de la intrarea Galaxy si va aduce o serie de noutati in materie de branduri. Astfel, ca urmare a acestor schimbari, magazinul Reserved va deveni magazin ancora, extinzandu-si suprafata pana la 2.000 mp.

Acelasi retailer polonez de moda LPP Fashion care detine Reserved va aduce in AFI Palace Cotroceni si brandurile Mohito (brand feminin premium) si Sinsay (brand dedicat adolescentilor), dupa ce anul trecut au fost lansate in AFI Palace Ploiesti.

In plus,  cafeneaua Starbucks se va redeschide in AFI Palace Cotroceni intr-un spatiu cu o suprafata extinsa. Aceasta va cuprinde atat o terasa de vara, cat si una de iarna si va surprinde cu noul sau concept.

„Ne reinventam in permanenta, pentru a depasi asteptarile vizitatorilor nostri si pentru a ne mentine pozitia de lideri pe piata din Romania”, a declarat Israel Vizel, Mall Manager si AFI Palace Malls Division.

Extinderea actuala mareste suprafata inchiriabila la 82.000 mp, iar managementul AFI Palace Cotroceni lucreaza deja la noi planuri de extindere care au in vedere o suprafata de inca 8.000 de mp.

La acest moment centrul comercial detine peste 350 de magazine.