Retailerul britanic Marks & Spencer inchide doua din patru magazine pe care le detine in Bucuresti si le muta in alte spatii mai mari. Astfel, in ianuarie si februarie magazinele din AFI Cotroceni si Sun Plaza se for inchide.

Marks &SpencerMall-ul Mega Mall ce va fi inaugurat in 23 aprilie va avea un magazin Marks&Spencer cu o suprafata de 1.650 metri patrati.

Tot in aprilie va fi deschis un alt magazin de 1.600 metri patrati, tot in Bucuresti, insa reprezentantii nu au dorit sa comunice amplasarea acestuia.

“Noile magazine inlocuiesc doua dintre magazinele noastre din Bucuresti care vor fi inchise in ianuarie, respectiv februarie, iar toti angajatii vor fi transferati in cadrul celor existente. Clientii nostri vor putea continua sa cumpere produse Marks & Spencer in magazinele noastre din Baneasa Shopping City si Bucuresti Mall”, a declarat Sorin Stancu, Country Manager al Marks & Spencer Balkans.

In plus, retailerul va extinde unul dintre celelalte doua magazine din Bucuresti (Baneasa Shopping City si Bucuresti Mall) cu 500 mp.

Dupa finalizarea relocarilor, suprafata totala de retail a retailerului va creste cu 30%.