Brandul romanesc de imbracaminte Mizar a ajuns la o retea de 11 unitati in Romania in Alba Iulia, Bacau, Buzau, Bucuresti, Cluj, Ploiesti, Galati si Constanta si si-a planificat o extindere de inca 3-4 magazine in 2015.

Mizar Ultimul magazin de 120 mp inaugurat este in Baneasa Shopping City si a necesitat o investitie de 100.000 euro.

“Ne dorim sa investim cat mai mult in comunicarea brandului si sa ne intarim prezenta in cele mai importante spatii comerciale din tara. Magazinul din Baneasa Shopping City este menit sa pozitioneze Mizar in acelasi context cu concurenta noastra si sa aduca publicului o alternativa romaneasca”, a declarat Dan Lupu, manager general al Mizar.

In acest moment Mizar are un magazin in Alba Iulia, Buzau,  Cluj, Galati si Constanta, si cate doua magazine in Bacau, Ploiesti si Bucuresti (Sun Plaza si Baneasa Shopping City).

Anul trecut, cifra de afaceri Mizar a depasit 2 milioane de euro, iar compania estimeaza ca va atinge pragul de 2,2 milioane de euro in 2014. Strategia de viitor a companiei este concentrata pe extinderea retelei de retail, in toate orasele importante din Romania, iar ritmul propus pentru 2015 este de 3-4 noi magazine pe an.

Infiintat in anul 1996 ca un mic atelier de apartament cu doar doua masini de cusut,  brandul Mizar a ajuns astazi la un centru de productie, o retea proprie de 11 magazine si 150 de angajati.