Nou director la Mars România

Din noiembrie, Geanina Băbiceanu va coordona operațiunile Mars România, fiind responsabilă de  strategia de business pentru Petcare, Wrigley, Chocolate, Food.

Poziţia de Market Director pe care o va ocupa de luna viitoare vine după cea de director de vânzări pe plan local al marelui grup.

geanina-babiceanu_mars-romania

Până anul trecut cel puţin, raportările afacerilor locale ale Mars şi Wrigley s-au făcut separat, abia în 2016 începând procesul de integrare. Asta deşi Mars a preluat Wrigley după o mega-tranzacţie internaţională de 23 de miliarde de dolari încă din toamna anului 2008.

Astfel că, în cifre aproximative, anul trecut, Mars România a avut un rulaj de 239 milioane de lei (plus 12% faţă de anul 2014), un profit net de 14 milioane de lei (scădere cu 15%) şi o medie de 78 de salariaţi. Cât despre Wrigley România, aceasta a avut anul trecut o cifră de afaceri de 226 milioane de lei (plus 8% faţă de anul 2014), un profit net de 40 milioane de lei (plus 11%) şi un număr mediu de 163 de salariaţi, aproape neschimbat faţă de anul 2014.

Revenind la noua şefă Mars, aceasta este absolventă a Academiei de Studii Economice din București şi are o experiență de peste 20 ani în domeniul FMCG, ocupând poziții de management în departamentele de marketing și vânzări ale unor companii de renume din industrie.

Începând din 2009, Geanina s-a alăturat Mars în cadrul diviziei Wrigley din România, ca Regional Marketing Director, poziție din care a coordonat dezvoltarea și implementarea strategiei de marketing pentru brandurile Wrigley din România, Bulgaria, Macedonia, Albania și Kosovo.

Despre Mars România

Mars România este pe piață de peste 20 ani și, în prezent, business-ul include produse din segmentele Petcare, Chocolate, Wrigley și Food.

Mars România are peste 200 asociați și un portofoliu extins de mărci, pe cele patru segmente de business: Petcare (Pedigree, Whiskas), Wrigley (Orbit), Chocolate (Mars, Snickers), Food (Uncle Ben’s, Dolmio).

Despre Mars, Incorporated

Mars, Incorporated este o afacere de familie, cu o istorie de peste un secol, care deține şi mărci precum M&M’s®, Pedigree®, Doublemint® și Uncle Ben’s®. Cu sediul central în McLean, VA, Mars înregistrează o cifră de afaceri anuală de peste 35 miliarde de dolari și direcții de business foarte diverse organizate în șase segmente: Petcare, Chocolate, Wrigley, Food, Drinks și Symbioscience. Grupul are peste 75.000 de asociați în 75 de țări.Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Retailers.ro © 2021 All Rights Reserved