Starbucks, a doua cafenea în AFI Cotroceni

Lanțul de cafenele Starbucks, operat în franciză de compania AmRest, a deschis săptămâna trecută a doua unitate în AFI Cotroceni. Cafeneaua, cu o suprafață de 150 mp și o capacitate de 85 de locuri, se afla în proximitatea patinoarului, centrul comercial devenind astfel singurul din Capitală care găzduiește două locații ale renumitului brand.

afi-cotroceni-starbucks

„AFI Cotroceni este traversat în medie de peste 52.000 de vizitatori zilnic. Așadar, cea de-a doua locație Starbucks din centrul nostru comercial va acoperi și zona de food court și entertainment, fiind mult mai accesibilă celor care își petrec timpul aici”, a declarat, într-un comunicat, Georgiana Oltenescu, Corporate Marketing Manager AFI Europe România.

AFI Cotroceni găzduiește cafeneaua Starbucks încă de la inaugurarea centrului comercial în anul 2009. Odată cu extinderea din 2014 brandul a deschis actuala unitate, situată la intrarea Galaxy.

Grupul polonez AmRest, care deține franciza Starbucks pentru piața românească, deține peste 20 de cafenele în București și principalele orașe din țară.Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Retailers.ro © 2021 All Rights Reserved