Lanțul de cafenele Starbucks, operat în franciză de compania AmRest, a deschis săptămâna trecută a doua unitate în AFI Cotroceni. Cafeneaua, cu o suprafață de 150 mp și o capacitate de 85 de locuri, se afla în proximitatea patinoarului, centrul comercial devenind astfel singurul din Capitală care găzduiește două locații ale renumitului brand.

afi-cotroceni-starbucks

„AFI Cotroceni este traversat în medie de peste 52.000 de vizitatori zilnic. Așadar, cea de-a doua locație Starbucks din centrul nostru comercial va acoperi și zona de food court și entertainment, fiind mult mai accesibilă celor care își petrec timpul aici”, a declarat, într-un comunicat, Georgiana Oltenescu, Corporate Marketing Manager AFI Europe România.

AFI Cotroceni găzduiește cafeneaua Starbucks încă de la inaugurarea centrului comercial în anul 2009. Odată cu extinderea din 2014 brandul a deschis actuala unitate, situată la intrarea Galaxy.

Grupul polonez AmRest, care deține franciza Starbucks pentru piața românească, deține peste 20 de cafenele în București și principalele orașe din țară.