Orange a deschis astăzi un nou smart shop în București, pe Bulevardul Lascăr Catargiu, nr. 53 și ajunge la 18 astfel de magazine în toată țara.

orange-smart-shop-lascar-catargiu_1

În magazinul redeschis sub conceptul de smart shop, clienții beneficiază de o experiență de cumpărare în care întreaga comunicare comercială se bazează exclusiv pe mijloace digitale. E un spaţiu în care broșurile sau contractele de hârtie au fost înlocuite prin soluții digitale.

Noul smart shop, care are o suprafață de 200mp, include spații special create pentru a facilita experiența de cumpărare a clienților. De exemplu, la biroul „Express” clienții pot solicita informații, pot face sesizări, își pot schimba SIM-ul sau pot prelua produsele comandate online.

orange-smart-shop-lascar-catargiu2

La „Casierie”, aceștia pot achita facturi, pot face reîncărcări Prepay sau transferuri internaționale de bani, iar la „Service” au posibilitatea de a verifica pe loc telefoanele sau tabletele defecte.

În cadrul noului smart shop, clienții pot să își programeze vizita în magazin în prealabil direct de  acasă, din aplicația Contul meu Orange.