Orange a deschis un nou smart shop în București

Orange a deschis astăzi un nou smart shop în București, pe Bulevardul Lascăr Catargiu, nr. 53 și ajunge la 18 astfel de magazine în toată țara.

orange-smart-shop-lascar-catargiu_1

În magazinul redeschis sub conceptul de smart shop, clienții beneficiază de o experiență de cumpărare în care întreaga comunicare comercială se bazează exclusiv pe mijloace digitale. E un spaţiu în care broșurile sau contractele de hârtie au fost înlocuite prin soluții digitale.

Noul smart shop, care are o suprafață de 200mp, include spații special create pentru a facilita experiența de cumpărare a clienților. De exemplu, la biroul „Express” clienții pot solicita informații, pot face sesizări, își pot schimba SIM-ul sau pot prelua produsele comandate online.

orange-smart-shop-lascar-catargiu2

La „Casierie”, aceștia pot achita facturi, pot face reîncărcări Prepay sau transferuri internaționale de bani, iar la „Service” au posibilitatea de a verifica pe loc telefoanele sau tabletele defecte.

În cadrul noului smart shop, clienții pot să își programeze vizita în magazin în prealabil direct de  acasă, din aplicația Contul meu Orange.Submit your comment

Please enter your name

Your name is required

Please enter a valid email address

An email address is required

Please enter your message

Retailers.ro © 2020 All Rights Reserved