Interes crescut pentru alimente traditionale in aceasta perioada, potrivit lui Tudor Barbu, Managing Partner la Pravalia Mica.produse-traditionale

“In general, de sarbatori, romanii sunt mult mai atenti la alimentele pe care le pun pe masa. Astfel, pe langa cumparaturile obisnuite pe care si le fac din lanturile de retail, acestia acorda un interes mai crescut produselor romanesti din oferta magazinelor specializate, preparatele traditionale din carne de oaie si de miel, babicul, ghiudemul, branzeturile maturate sau proaspete de capra, oaie si bivolita, sosurile pentru fripturi si dulciurile de casa realizate in sistem de manufactura fiind la mare cautare in aceasta perioada ”, a declarat Tudor Barbu, Managing Partner Pravalia Mica.

Potrivit acestuia, din experienta anului trecut clientii sunt destul de entuziasti, acest lucru fiind vizibil atat in ceea ce priveste volumul de vanzari, care este de pana la cinci ori mai mare decat in lunile obisnuite,  cat si in comportamentul de consum, romaniii  fiind mult mai atenti la calitatea produselor si la respectarea traditiilor.