Cunoscutul brand turcesc barbatesc DAMAT a deschis un nou magazin D’S DAMAT in Plaza Romania ce ocupa suprafata de 200 mp. Magazinul se afla la intrarea principala a centrului comercial.

D`s Damat Plaza Romania„Inaugurarea magazinului din Plaza Romania face parte din procesul de extindere al bradului D’S Damat in Romania, initiat in 2010, si marcheaza a 9-a deschidere pana in prezent. Suntem deja prezenti in Bucuresti, Cluj, Iasi si Buzau, urmand alte deschideri pana la finele lui 2016”, spune Teodora Burz, International Expansion Manager Orka Group.

Brandul D’S DAMAT este linia comerciala a imperiului vestimentar turcesc ORKA Group, din care mai fac parte marci precum DAMAT si TWEEN.

„Anul acesta am inceput in forta, cu aducerea mai multor branduri importante la Plaza Romania – Time Out, Cinema Cafe si, recent, Koton. Continuam in acelasi ritm cu inaugurarea magazinului D’S DAMAT, care va completa cu succes oferta de fashion dedicata segmentului masculin. Din toamna, alte branduri cu o notorietate la fel de puternica se vor alatura ofertei comerciale existente”, a declarat Razvan Gaita, General Manager al Anchor Grup.

Colectia de primavara-vara 2014 D’S DAMAT cuprinde noile tendinte in materie de costume barbatesti, jachete, sacouri, pantaloni, blugi, tricouri, camasi, pantofi, mocasini si cea mai variata oferta de pe piata din Romania din gama dedicata evenimentelor speciale Ceremony.