Producatorul roman de incaltaminte Denis a inaugurat primul magazin sub brandul Anna Cori All Shoes la Cluj-Napoca pe strada Mihai Viteazu nr. 36. In unitatea din Cluj-Napoca se vor comercializa atat pantofi, cat si accesorii – genti si curele – din colectia actuala. Magazinul, o investie de 350.000 de euro pentru amenajare si stocul de marfa, este cel de –al 22 lea All Shoes deschis in Romania.

“Suntem prezenti la Cluj de doi ani cu brandul Why Denis si a venit momentul sa ne extindem”,a  declarat Ana Cornea, manager si actionar al producatorului Denis.

Anna Cori Cluj Napoca

Planurile de dezvoltare ale brandului Anna Cori All Shoes includ si deschiderea unui magazin online, de unde produsele pot fi comercializate la nivel national, prin urmare, inclusiv in orasele in care producatorul nu a inaugurat inca un magazin.

Producatorul local de pantofi detine o fabrica  la Suceava si o retea de magazine de 35 de unitati, dintre care 3 sunt in Kiev (doua magazine WhyDENIS si unul DENIS).

In 2013, cifra de afaceri a producatorului a fost de 9 milioane de euro, in crestere cu 15% fata de anul precedent, cand volumul business-ului s-a situat in jurul valorii de 7,8 milioane de euro.
Principalul competitor al Denis pe piata locala este Musette, brand detinut de Cristina Batlan.